OVER ONS
Alex Janmaat
Alex Janmaat is een bevlogen interieurcomponist met een goed gevoel voor verrassende inrichtingen, die dit jaar 35 jaar een eigen zaak heeft. Hij wordt daarbij ondersteund door zijn vrouw Conny (bloemdecoraties, styling, gastvrouw) en zijn zoon Boy (website, reclame, media). Een waar familiebedrijf dus!

Korte historie
Begonnen met grenen meubelen, gelakte kasten en dressoirs in de jaren ’70 – ’80, werden er in de ’90-ger jaren steeds meer interieurelementen aan de collectie toegevoegd. Na het millennium kwam de ‘totaalinrichting’ centraal te staan en ook dit is vandaag de dag nog de basisrichting voor ons concept.

Waar staan we nu
De ‘totaalinrichting’ heeft zich verder ontwikkeld in een eigentijdse, gedurfde sfeer. Het ontwerpen van onze eigen zitmeubelen is daar een goed voorbeeld van, net zoals de abstracte kunstwerken en de symbiose tussen de verschillende materialen en kleuren.

De toekomst
Dit jubileumjaar wordt een jaar vol verrassende acties en bijzondere exposities. Daarvoor nodigen wij u graag uit een bezoek te brengen aan onze winkel. U kunt dan uzelf overtuigen dat Alex Janmaat Antiek & Interieur niets aan vernieuwende inzichten op het gebied van wonen heeft ingeboet. // •

Webdesign Boy Janmaat | Copyright © 2015